DEVIZA  NOASTRÃ  ESTE
"Dumneavoastrà HOTÃRÂtI – NOI ADMINISTRÃM
"

Principalul obiect de activitate al SC PARACORA IMOB SRL este "administrarea de imobile pe baza de tarife sau contract" infiintata conform Legii nr. 230/2007.
Cu o experienta de 5 ani pe piata din municipiul Campina, desprinsi din fosta Companie Publica de Gospodarie, prin comunicarea cu dumneavoastra avem parte de o buna desfasurare a activitatii de administrare a asociatiilor de proprietari.
Societatea nostra vine in intampinarea dumneavoastra cu un pachet de servicii complet cuprinzand femeie serviciu, instalator parti comune, administrator, contabilitate, casierie, intocmirea borderoului de intretinere in urma facturilor emise de furnizori de servicii.
Toate acestea sunt cuprinse in listele de intretinere la rubrica "comision". Acesta este in functie de preferintele dumneavoastra, daca doriti serviciile integrale sau partiale.
Contravaloarea serviciilor este negociabila.
Colaboram cu institutiile bancare din oras pentru a oferii siguranta banilor dumneavoastra.
Evidenta contabila a asociatiei este cea mai importanta activitate de adminitrare. Noi, avem experienta in domeniu si ne asumam urmatorele atributii:
   - urmarim relatiile cu institutiile bancare;
   - urmarim platile catre furnizorii de utilitati;
   - intocmim registrul de casa;
   - intocmim declaratiile fiscale, plata contributiilor in cazul in care aveti persoane retribuite in asociatie;
   - intocmim registrul jurnal si balanta de verificare la sfarsitul fiecarei luni.
Aceasta ultima situatie se preda anual la "Serviciul evidenta administrare asociatii proprietari din cadrul Primariei Campina".
In urma solicitarilor pe baza acordului proprietarilor venim in spijinul dumneavoastra cu oferte de la furnizori privind reparatii terase bloc, zugraveli, reparatii canalizare, etc.
Acestea sunt analizate in cadrul sedintelor de asociatie urmand sa va dati sau nu acceptul in privinta furnizorului dorit si a lucrarilor ce urmeaza a fi intreprinse de catre acesta.

ESTI PRESEDINTE SI CAUTI UN ADMINISTRATOR ?
Contacteaza-ne telefonic sau prin email si te informam de serviciile pe care le ofera firma noastra.

BUCURA-TE DE TRANSPARENTA
Acceseaza tabelul de cheltuieli si arhiva direct de pe site-ul nostru. Vei intelege mai usor cum se fac repartizarile, vei tine sub control situatia platilor efectuate.

EFICIENT SI DE INCREDERE
Paracora este complet de incredere. Suntem transparenti in activitatea prestata. In plus, prin colaborarea noastra cu alte firme specializate pe diferite domenii de activitate, va putem furniza servicii conexe de calitate superioara, putand garanta pentru calitatea si seriozitatea executarii lucrarilor conexe.